Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

news banner
Mbahet takimi i 180-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 15 prill 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), nën masat e mbrojtjes nga pandemia COVID-19 dhe pë...

Lexo më shumë
news banner
Vendim - Reduktohen esencialisht aktivitetet në kuadër të Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Prokurorit të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës, në bazë të nenit 7 të Ligjit Nr.06/L-056 për Kë...

Lexo më shumë
news banner
Punëtori për hartimin e Rregullores për vlerësimin e performancës së prokurorëve

Prishtinë, 12 mars 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, ka organizuar punëtori për ...

Lexo më shumë

Lajme

image
RFSSL pajtohet për hapat e mëtutjeshëm për finalizimin e procesit të Rishikimit Funksional

Prishtinë, 11 mars 2020 – Është mbajtur takimi i Komitetit Drejtues të ...

Lexo më shumë
image
KPK dhe KGJK nënshkruajnë marrëveshje për shkëmbimin e të dhënave në mënyrë elektronike

Prishtinë, 9 mars 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) dhe ...

Lexo më shumë
image
Prezantohet Plani i prokurimit për vitin 2020

Prishtinë, 24 janar 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit t&...

Lexo më shumë

Dokumente dhe publikime

Fotogaleria

Videogaleria